Werken met hart en ziel

Een duidelijke missie en visie van 360° zorgzaamheid

Bij Torfs gaan we voor 360° zorgzaamheid. Familiegevoel, werkplezier, goesting, oprechte waardering, resultaatsgerichtheid... dat is waar we voor staan. We willen de beste werkgever zijn voor onze medewerkers, de beste schoenwinkelketen voor onze klanten en de beste partner voor onze maatschappij. Dit vertaalt zich in 7 waarden:

 1. Echt contact
  Spreken, werken en “zijn” met elkaar vanuit je hart
 2. Jezelf kunnen zijn
  Jezelf zijn bij Torfs is heel gewoon en zo uniek, wij dragen geen maskers maar zijn oprecht.
 3. Samen –en familiegevoel
  Thuiskomen, als in een hechte warme familie. Samen lachen, samen huilen en samen sterk!
 4. Resultaatsgedreven
  De beste zijn in wat we doen! Geen woorden maar daden!
 5. Goesting
  We hebben echt liefde en passie voor ons werk!
 6. Oprechte waardering
  Een schouderklopje geeft vleugels, een goed woord doet zoveel meer dan een kwaad!
 7. Werkplezier
  Het mag plezant zijn, lachen is gezond!

 

Beste werkgever

Yes, we did it again :-)! Voor de 7de keer op rij werd Schoenen Torfs verkozen tot beste werkgever van het jaar! Samen met onze medewerkers, werken we keihard om een ‘great place to work’ te zijn. En deze erkenning, betekent dan ook veel. Bij Torfs werken is niet alleen tof, je krijgt er een heuse familie bij. Samen gaan we voor werkplezier en dragen we zorg voor elkaar. Samen groeien we naar een groter en mooier bedrijf waar echte waarden tellen. Schoenen Torfs draagt bovendien een warm hart toe aan haar medewerkers en steunt hen in hun persoonlijke en professionele groei met unieke doorgroeikansen. We gaan met een big smile de toekomst tegemoet! En dat het leuk werken is bij Torfs, dat hoeven we niet meer uit te leggen!

 

2e plaats Beste Europese Werkgever

Begin juni 2015 werd Schoenen Torfs verkozen tot 2e beste Werkgever van Europa. Een hele eer! Volgens de organisatie, hebben de Best Workplaces in Europa "hun zaakjes goed op orde, een eerlijk management en goede materialen voor tijdens de werkuitoefening. Maar ze creëren ook een gezonde en prettige werkomgeving waar de medewerkers medezeggenschap hebben." Wie wil zo'n trofee nu niet in de wacht slepen?