Sollicitatieverloop

Voor al onze vacatures vinden wij het belangrijk om de kandidaturen kwalitatief af te toetsen, de juiste persoon op de juiste plaats! Inzetten op talenten en krachten, vooruitziend naar de toekomst werken met medewerkers die van nature onze waarden en visie uitdragen en beleven. Dat wil zeggen dat we hiervoor ook graag even de tijd nemen, wat kan betekenen dat - mede door de grote instroom - de wachttijd voor je feedback krijgt, kan oplopen tot maximum 3 weken. Online solliciteren op de vacature zelf via onze site is de snelste en meest efficiënte manier om ons jouw coördinaten en motivatie te bezorgen!

Pas jij bij Schoenen Torfs?

Check het hier!

Vacatures in de winkel

Jij hebt een passie voor mode, schoenen en accessoires? Je wil advies- en klantgericht werken en zorgen voor dat “WAUW” gevoel bij elke klant? Solliciteer dan online op de vacature die jou boeit! Voor Verkoopsmedewerkers/Vliegende verkoopsmedewerkers worden alle kandidaturen gescreend door HR op hoofdkantoor. De eerste kennismakende gesprekken vinden plaats in de winkel zelf of een winkel in de regio met de winkelmanager, de Sales coach en/of een collega van HR. Je zal hiervoor een persoonlijke uitnodiging krijgen via telefoon of mail. Indien niet mogelijk, kan dit alsnog elders plaatsvinden.

Als het eerste kennismakende gesprek positief is verlopen word je gecontacteerd om even kort mee te draaien in een winkel. Dit noemen we het "proefmoment". Bij een positieve ervaring langs beide kanten volgt er een samenwerkingsvoorstel. Indien je niet weerhouden wordt, zal je hiervan eveneens op de hoogte worden gebracht via mail of telefoon.

Voor alle verantwoordelijke functies op de winkelvloer zoals assistent en shopmanager worden zowel de screening als de eerste gesprekken op hoofdkantoor in Sint-Niklaas georganiseerd. Indien positief volgt er een intern assessment en mogelijks ook nog een proefmoment in de winkel. Bij een wederzijdse positieve ervaring volgt er een samenwerkingsvoorstel.

Vacatures in het hoofdkantoor

De kennismakingsgesprekken vinden plaats op het hoofdkantoor met HR en soms ook meteen met de afdelingsverantwoordelijke. Afhankelijk van de functie organiseren we een assessment (al dan niet intern), waarna feedback volgt en - indien positief - een samenwerkingsvoorstel. Wie niet verder meegenomen wordt in de selectieprocedure zal hiervan op de hoogte worden gebracht.

Vacatures in het logistiek centrum

De eerste gesprekken vinden plaats in ons logistiek centrum De Zaat in Temse. Dit gebeurt met een persoon van HR en de afdelingsverantwoordelijke.