Over torfs

Familiebedrijf met een hart voor medewerkers, klanten en maatschappij

Schoenen Torfs - de bekende schoenretailer in Vlaanderen - is ook vandaag nog een 100% familiebedrijf. Dit familiale karakter staat garant voor een aantal belangrijke waarden binnen de onderneming waar de medewerkers centraal staan. Een hoofdkantoor in Sint-Niklaas en een spectaculair distributiecentrum in Temse bieden de ondersteuning naar de winkelpunten. Met meer dan 75 winkels in Vlaanderen en een groeiende online shop (www.torfs.be & www.schoenentorfs.nl), wil Schoenen Torfs de meest klantvriendelijke schoenwinkelketen zijn en blijven.

De deskundigheid, de inzet en het ondernemerschap van de meer dan 600 medewerkers maken het verschil bij het benaderen van klanten. Schoenen Torfs richt zich naar het doorsnee gezin. We brengen een ruim en modieus aanbod dames-, heren- en kinderschoenen en een mooi assortiment handtassen en accessoires. Steeds met een eerlijke prijs-kwaliteitverhouding.

Daarnaast geeft Torfs ook terug aan de maatschappij. Door een structurele samenwerking met o.a. Cunina, Bond zonder Naam, Wereld Missie Hulp en Zuiddag toont Schoenen Torfs haar hart en betrokkenheid.