Groeikansen bij Torfs

Schoenen Torfs wil haar medewerkers de kans geven om te groeien, zowel op professioneel als persoonlijk vlak. Torfs gelooft dat door te investeren in haar medewerkers, ze zelf als bedrijf er ook sterker uitkomt.

Beginnen groeien - traject

Het Beginnen groeien - traject is een ondersteuning voor toekomstige winkelmanagers en assistent-winkelmanagers. Tijdens het traject reikt Torfs de kandidaten een reeks handige tools en inzichten aan. En hiermee gaan de medewerkers zelf aan de slag. Een unieke groeikans in een veilige omgeving waar de nadruk ligt op leren en ontwikkelen. Ervaringen en tips worden uitgewisseld en aan de hand van rollenspellen worden praktijkgerichte cases uitgewerkt. Zo werkt Torfs aan een uniek groeitraject, afgestemd op de medewerkers! Samen met Torfs kan je jouw carrière uitbouwen!

Happiness programma

Met haar Happiness-programma wil Schoenen Torfs bijdragen aan het persoonlijk geluk van haar medewerkers, en dan hebben we het niet over cadeautjes of financiële vergoedingen. Leven en beleven. Leren gelukkig zijn, nieuwe dingen ontdekken en groeien! Aan de hand van boeiende workshops, begeleid door enthousiaste vakmensen, leren Torfs-medewerkers zichzelf en elkaar beter kennen. Dat het bovendien ontspannend en leuk is, hoeven we niet meer te zeggen....